problema este ca am actionat in judecata pe cineva care a construit un fanar pe terenul meu mostenire,la care am acte in regula,la judecatorie am castigat iar la recursul intentat de el am pirdut si a ramas definitiv si irevocabil.Tin sa mentionez ca nu are autorizatie de constructie iar deschiderea la drum era de 13 ml fara constructia lui iar cu constructie ar mai fi 8 ml.Cei de la primaria din comuna au spus ca s-a prescris si nu mai pot face nimic.Ce pot face in aceasta situatie?
In mod normal ar trebui pusa in executare hotararea pe care ati obtinut-o dar ar trebui sa ne precizati ce obiect a avut acest dosar si ce a dispus expres instanta.
Cursul prescriptiei se intrerupe prin promovarea unei actiuni in instanta, care a si fost admisa.
Preecizati si ce ati cerut Primariei de ati primit raspuns in sensul ca s-ar fi prescis.
Perimare intr-un proces civil
Pot initia un nou proces referitor la o cauza de constatare a proprietatii asupra unui teren, daca nu s-a judecat in decurs de un an (proprietarul nu si-a ... (vezi toată discuția)