avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia de a face

problema este ca am actionat in judecata pe cineva care a construit un fanar pe terenul meu mostenire,la care am acte in regula,la judecatorie am castigat iar la recursul intentat de el am pirdut si a ramas definitiv si irevocabil.Tin sa mentionez ca nu are autorizatie de constructie iar deschiderea la drum era de 13 ml fara constructia lui iar cu constructie ar mai fi 8 ml.Cei de la primaria din comuna au spus ca s-a prescris si nu mai pot face nimic.Ce pot face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
danlili, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:45, 2 Septembrie 2012
In mod normal ar trebui pusa in executare hotararea pe care ati obtinut-o dar ar trebui sa ne precizati ce obiect a avut acest dosar si ce a dispus expres instanta.

Cursul prescriptiei se intrerupe prin promovarea unei actiuni in instanta, care a si fost admisa.

Preecizati si ce ati cerut Primariei de ati primit raspuns in sensul ca s-ar fi prescis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie ericut ericut Buna ziua, am sa va povestesc pe scurt si as dori si eu un raspuns. In urma cu mai putin de 1 an au mostenit ai mei un teren . Dupa ce i-am facut ... (vezi toată discuția)
Perimare intr-un proces civil Pot initia un nou proces referitor la o cauza de constatare a proprietatii asupra unui teren, daca nu s-a judecat in decurs de un an (proprietarul nu si-a ... (vezi toată discuția)
Etaj construit fara autorizatie de constructie BADNIC4 BADNIC4 Am construit in2005 , 60m patrati peste un parter care il aveam construit legal din 1985 de bunicul meu ,,problema este ca eu nu am avut nimic ptr. a face ... (vezi toată discuția)