avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pfa si concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pfa si concediu de maternitate

Buna seara
Eu sunt momentan in concediu prenatal din 10aug pt ca am nascut pe data de 12 aug. Lucrez la universitate , la sp judetean dar am si un pfa la o clinica privata, pfa pe care trebuie sa-l intrerup. Nu stiu exact cu ce data sa cer intreruperea. cei de la Colegiu mi-au sugerat sa intrerup pfa ul cu data de 43 zile de la nastere. Dar eu doresc sa-mi i-au tot concediu prenatal de 126 zile. Cum sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
monicapg, utilizator
Cel mai recent răspuns: monicapg , utilizator 16:22, 31 August 2012
Activitatea se va suspenda cu data la care veti intra in CCC pana la 2 ani. Tot atunci vi se vor suspenda si CIM pe care le aveti la spital si Univ.
Daca doriti sa stati in concediul de maternitate toate cele 126 de zile atunci veti intra in CCC in prima zi dupa ce se termina acest concediu si tot cu aceasta zi suspendati toate activitatile care va aduc venituri profesionale.
Multumesc pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal in perioada contractului de munca determinat iozefinab iozefinab Buna ziua, As vrea sa va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am un contract de munca pe perioada determinata respectiv pana la data de 17 iulie 2012. Din ... (vezi toată discuția)
Gravida, angajata cu contract de munca pe perioada determinata anda1103 anda1103 buna..situatia mea este urmatoarea: m-am angajat in data de 08 feb 2010 la o firma de transport cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni nestiind ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)