avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim

As avea o mare rugaminte. Am un angajat care doreste incetarea contractului cu data de 01. 09 2012. Eu as dori sa stiu daca pe decizie se pune data 31. 08 2012 si inregistrez in revisal tot cu data de 31.08.2012? Va multumesc de ajutor. As dori un raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:50, 31 August 2012
Da, se inregistreaza in Revisal cu data de 31.08.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime cadru didactic danabalauta danabalauta Sunt angajata ca profesor incepand cu 01.09.1992, fara intreruperi. Trebuie sa trec la treapta de vechime de 25%. Intrebarea mea este: cand se implinesc 20 de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata MariaRamona MariaRamona Daca inchei un contract de munca pe perioada determinata: pe perioada cuprinsa intre 01.07.2015 si data de 01.09.2015, ultima zi in care trebuie sa vina ... (vezi toată discuția)
Calculare vechime in invatamant scoalavalearosie scoalavalearosie Buna seara ,va rog daca se poate sa mi se calculeze urmatoarele perioade de activitate pentru a putea sti cand trebuie sa trec la transa de vechime 14-18 ani ... (vezi toată discuția)