avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munci sezoniere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munci sezoniere

Firma trimestrial are o comanda mai mare care impune angajarea a 3 persoane pt 20 zile - in ce fel poata sa angajeze , pentru ca cu contr.de m pe perioada det nu mai de 3- ori este permis.
Mentionez ca activitatea pe care sunt facute ( ambalare) se refera la activitatea principala a firmei

Alte discuții în legătură

Nu mi-au facut carte de munca si nu vor sa imi dea banii irina_irina irina_irina M-am angajat in luna august la o societate si mi s-au cerut actele pt a-mi face cartea de munca. Dupa ce am vazut ca nu mi se da nici un act pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Autosuspendare din functie mixi64 mixi64 va rog sa ma lamuriti cat mai urgent posibil daca ceea ce va relatez este legal sau cum trebuie procedat. unitatea la care lucrez X a incheiat de curand un ... (vezi toată discuția)