avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camera supraveghere in curte comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camera supraveghere in curte comuna

Locuiesc la curte comuna si am un vecin care si-a instalat camera de supraveghere. Doresc sa stiu daca are dreptul sa faca asta, mai ales ca in curte locuiesc familii cu copii. Oricum, mie nu imi convine sa-mi fie filmati copiii. Cine stie ce poate face cu inregistrarile.
va rog sa ma sfatuiti care sunt masurile legale pe care le pot lua
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 1 Septembrie 2012
In situatia expusa,montarea de sisteme de inregistrare audio/video in spatii comune se poate realiza cu respectarea dispozitiilor in vigoare si numai cu acordul tuturor locatarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere! ionut.nicolin89 ionut.nicolin89 Buna ziua, locuiesc intr-un complex nou de blocuri. Asociatia doreste instalarea camerelor de supraveghere in complex. Conform GDPR, daca nu ma insel, si ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru instalare camera video scara blocului cospreda cospreda Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti in ce conditii se poate monta o camera video de supraveghere in scara blocului? La o asociatie de prorpietari e ... (vezi toată discuția)