avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratii salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratii salarii

pentru perioada 01.05.2001-31.12.2002 nu figurez ca am contribuit la casa de pensii,deoarece unitatea la care am lucrat nu a trimis declaratia cu statele de plata .Dovada ca am lucrat am si mi s-a oprit cass la salariu am cartea de munca .Ce se intampla pierd ca vechime acea perioada . ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: berleuza , utilizator 11:45, 31 August 2012
Din pacate nu va ajuta cartea de munca.Nefiind in baza lor de date cu declaratia individuala nu sunt informatii pentru calculul punctajului si a stagiului de cotizare.Cel mai bine ar trebui sa luati legatura cu unitatea la care ati lucrat si sa informati asupra acestei probleme.Unitatea trebuie sa se implice si sa rezolve aceasta eroare.
...ca de nu va rezolva problema, faceti o raclamatie la inspectoratul teritorial de munca de care apartineti si apoi faceti o plangere penala direct la parchet pentru nerespectarea dispozitiilor legale in conformitate cu legea pensiei.
Unitatea la care am lucrat in aceea perioada se afla in lichidare judiciara si nu am primit salariile lunar Am plecat prin transfer la 01-01-2003 la alta unitate operatiunea in cartea de munca si transferul fiindumi aprobate de lichidator.Pentru aceea perioada salariile l-am primit ,fiind inscrisa la masa credala de la lichidator si am inteles ca el a depus declaratia de cass in bloc si nu defalcat pe fiecare salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare 2013 berleuza berleuza buna ziua. Mama mea e nascuta in 23/04/1957.s-a angajat in data de 15/07/1975 si pana in prezent nu a avut nici o zi intrerupere in cartea de munca deoarece ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie la 02.02.2021 (35 ani contributivi). va rog ... Dora-Nina Dora-Nina Am iesit la pensie la 02.02.2021 (35 ani contributivi). Va rog daca se poate, sa-mi raspundeti la mai multe intrebari.. 1. Beneficiez de 0, 25 % punctaj ... (vezi toată discuția)
Recalculare drepturi banesti pensie grupa ii Ynnutza Ynnutza Buna ziua Mama mea a fost pensionata pe caz de boala in 1987 iar in 1990 aceasta pensie s-a transfomat in pensie la limita de virsta. Este nascuta in august ... (vezi toată discuția)