avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere catre un vopsitor auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere catre un vopsitor auto

Buna ziua, in urma cu 3 saptamani am vopsit o masina integral la un prieten de-al prietenului meu aflat la 100 km distanta de mine,
Masina arata aproape ok, capota era plina de puncte, puncte care mi-a zis ca se retrag de la soare in maxim 2 saptamani, in rest era aproape ok, doar ca dupa 2 saptamani a crapat tot kitul pe unde a fost kituita,
L-am sunat pe respectivul, i-am spus care sunt problemele, el ca fara probleme le remediaza, doar ca sa gasim o zi cu soare, zis si facut, il sun de 2 saptamani si nu mai raspunde la telefon, i-am trimis si vb prin prietenul meu care incearca sa se eschiveze ca nu da de el, oricum ii fac o vizita zilele astea, dar vroiam sa stiu unde pot sa depun o plangere pentru a-mi recupera bani inapoi sau macar o parte din ei pentru a-mi remedia problemele.
Partea proasta, este ca vopsitorul nu are firma, nu lucreaza cu casa de marcat sau factura, si nu am nici o chitanta care sa dovedeasca ca am platit suma respectiva, ramanand doar martorii care erau defata.
Cumva e cuvantul meu si al martorilor ca el a vopsito.
Cu ce sa incep? protectia consumatorului? Fisc?(nu taie chitanta)
Daca ma puteti ajuta cu modele de cereri si unde anume trebuie sa apelez.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Randy , utilizator 16:58, 31 August 2012
Mergeti la Politia Economica ei sunt in masura sa-l sanctioneze pentru prestare de activitati economice fara autorizatii, etc.
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2012
mxm, utilizator
Doar atat? ;( cumva sa il oblige sa repare masina unde nu a fost facuta corespunzator? sau sa-mi recuperez o parte din bani inapoi pentru a remedia defectele in alta parte?
Daca il dau in judecata pot sa cer daune ...? sau nu ma sfatuiti sa il actionez in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon retinut-probleme remediere ionita-victorita ionita-victorita Buna ziua Am o masina veche, are 12 ani, dacia supernova. In urma unui control RAR in Bucuresti mi-au oprit talonul pentru: -far dreapta crapat -tubulatura ... (vezi toată discuția)
Refuz de acordare a garantiei, agravarea defectului si facturare in neregula Vially Vially Am achizitionat in data de 23.02.2005 un laptop Fujitsu-Siemens model Amilo 1425 de la firma Dante international srl. Dupa aproximativ o luna de la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)