avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu

anul trecut mi s-a furat un telefon Samsung GALAXY am facut reclamatie la politie si dupa o luna si cteva zile am fost chemata la politie si mi s-a restituit telefonul. Acum am primit o ordonanta de pa Parchet prin care se mentioneaza ca : "Partea vatamata isi poate recupera prejudiciul adresandu-se instantei civile "
Intrebare : ce pot cere in instanta ?
- daune morale
- recuperate abonament pentru acea perioada?
- daune lipsa folosinta ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluca69 , utilizator 13:57, 31 August 2012
toate trei
cum se timbreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost furat,vreau cateva sfaturi. Florin-Razvan Florin-Razvan nu o sa stau sa relatez toata povestea ca va dura prea mult. In linii mari situatia sta asa : aveam motocicleta parcata in fata blocului unde locuesc. Intro ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters198721 ContSters198721 buna ziua ce poate pati fratele meu daca a furat dintr-un local public un telefon in valoare de 300 lei de la un cetatean impreuna cu un var de al meu ,dupa ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt calificat alexandreu90 alexandreu90 Buna ziua! Acum cateva luni am furat un telefon de la cineva. Persoana respectiva a depus plangere impotriva mea. Dosarul mi-a ajuns la parchetul militar( sunt ... (vezi toată discuția)