avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consecinte furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consecinte furt calificat

Buna ziua! Acum cateva luni am furat un telefon de la cineva. Persoana respectiva a depus plangere impotriva mea. Dosarul mi-a ajuns la parchetul militar( sunt student militar), am fost chemat la o audiere unde procurorul mi-a spus ca momentan sunt chemat in pozitia de martor, dar daca respectiva persoana nu isi va retrage plangerea imi va fi deschis dosar penal. Acum cateva zile am vorbit cu procurorul si m-a informat ca in urma audierii cu pagubitul acesta nu si-a retras plangerea. Imi puteti da cateva sfaturi despre cum ar trebui sa procedez in continuare, ce consecinte ar urma daca respectivul tot nu vrea sa isi retraga plangerea, etc. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: alexandreu90 , utilizator 12:33, 10 Octombrie 2015
Ati desfasurat demersuri la partea vatamata sa restituiti telefonul sau sa acoperiti prejudiciul?
Aveti antecedente penale?
~ Conținut șters la cerere ~
Bunul a fost recuperat. Am fost contactat de politie si am dus telefonul la potitie. Nu am mai avut antecedente penale.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt nelutza78 nelutza78 In urma cu mai bine de 6 luni am lucrat la o firma de recrutare personal pe un post de casiera.Dupa ce am avut o mica neintelegere cu niste bani am cazut de ... (vezi toată discuția)
Ajutor alex94 alex94 Buna seara.In urma cu o saptamana am fost chemat la sectia de politie de pe raza comunei in care locuiesc,in legatura ca am furat un vitel.Un recidivist care ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor!!! vladutz_vladutz vladutz_vladutz Buna ziua.. cu toate ca imi este foarte greu trebuie sa o fac. Acum ceva timp am luat un telefon de la un coleg( l-am furat) si apoi l-am si vandut! Acum ... (vezi toată discuția)