Buna ziua
In urma cu doua luni sotia mea a fost ''pacalita -prosteala pe fata '' de banca sa faca un contract BANCA PENTRU LOCUINTE. in valoare de 250 lei (bani pe care banca i-a luat din economiile noastre.Din ce am mai citit in modelul de contract,acestaa face referire la urmatorul aspect:
-peste contul deschis, lunar se depun anumite sume de bani si la sfarsitul anului primesti o suma de la stat in procent de 25% din suma depusa,astfel dupa 4-5 luni de la trecerea in anul urmator poti cheltuii din banii depusi(doar pentru bunuri casnice-Constrangere totala) si nicidecum si din prma obtinuta de la stat. Din acesti bani (prima de la stat)poti cheltuii (cu justificari solide numai bunuri pentru locuinte)si procentual numai dupa trecerea unui an de la scurgerea celor 5 ani de la data deschiderii contului.
Acum sotia si-a adus aminte de acel cont si am mers impreuna sa-l lichidam ,deoarece ne aflam intr-o situatie economica comuna cu a majoritatii romanilor si nu avem nevoie de conturi la banci.
La ghiseu am aflat ca suma de 250 lei este pierduta.
Credeti ca este normal ca o banca sa te jefuiasca de 250 lei si poate daca nu luam masuri rapide cred ca ne putem trezii si datori.
va rog sa imi spuneti cum pot proceda sa recuperez acei bani,nu este o suma mare
dar mai bine ajung in nbuzunarele unor oameni chinuiti,decat in visteria celor de la banci?
Pare ca e un program de economisire-creditare.. intai economisiti o buna perioada, apoi ati fi putut lua credit, cred ca trebuie sa cititi bine contractul, sa stiti ce v-ati asumat.
E oarecum normal daca doriti sa va retrageti din program sa va penalizeze cumva.
Ca la asigurarea de viata.. daca nu duci pana la capat contractul, luati f putini bani inapoi, pt cotizatie de numai 2 ani, nu incasati nimic. De aceea e bine sa stiti dinainte cam ce vreti sa faceti si sa alegeti un produs financiar care sa va avantajeze.