avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... test ADN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

test ADN

buna ziua
va rog sa ma ajutati intr-o problema, si anume, intr-un accident rutier a murit pietonul (era pe bordura si un bolid cu viteza l-a agatat cu oglinda acesta a murit pe loc)
a urmat diferite cercetari, procese, etc
mama baiatului mort vrea sa faca testul ADN la sangele de pe hainele victimei si nu stie cam cat costa
intrebarea mea este : cat costa un test ADN de sange de pe haine?
va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters254019 , utilizator 11:05, 3 Septembrie 2012
Nu am inteles ce vrea sa inteleaga sau sa dovedeasca...?
nici eu nu stiu exact
victima a murit, mama victimei a pastrat hainele patate de sange iar avocata i-a zis sa ceara in instanta din nou testul adn de sangele de pe hainele victimei (cum ca s-ar fi falsificat testul adn cerut pe parchet)
mai multe amanunte nici eu nu stiu
multumesc frumos...am intrat pe site-ul respectiv
imi este de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examinare auto andreea125 andreea125 Buna ziua, Recent am sustinut proba practica in vederea obtinerii carnetului de sofer. Din cauza faptului ca nu am semnalizat iesirea din sensul giratoriu, nu ... (vezi toată discuția)
Copilul nu este al lui Mariacristina17 Mariacristina17 Buna ziua, Sotul meu doreste sa faca un test ADN,deoarece tocmai a auzit de la cineva ca baiatul lui de 20 de ani ar fi de fapt al altui barbat.Copilul ... (vezi toată discuția)
Paternitate Roman85 Roman85 Domnule avocat Mi-am recunoscut baiatul prin declaratia notariala a aparut noul certificat al baiatului cu numele meu insa mama baiatului ... (vezi toată discuția)