avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare

Buna ziua.Intrebarea mea este:
1.Am castigat un proces care a avut ca obiect -pretentii-,paratul are sa mi dea suma de 33460 euro,insa cand am terminat acest proces am aflat ca paratul nu are decat un autoturism proprietate personala si o casa pe care a pus-o ipoteca la banca intrucat a scos tot 33.000 euro . Casa este estimata in raportul de evaluare a bancii la 120.000euro,pot oare sa imi recopar banii si care ar fi procedeuuuu.Va multumesc anticipat !!!

Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 15:26, 3 Septembrie 2012
Veti apela la un executor judecatoresc, se va ajunge la vanzarea casei, prima care isi va primi banii va fi banca, apoi daca ramane ceva, veti lua si dvs.
Va multumesc din suflet pentru raspuns !!!
poti pune titlul executoriu in executare in oricare din formele legale :

- poprire ( pe toate conturile bancare si pe salariu/pensie)
- executare silita mobiliara ( sechestru pe bunurile mobile exemplu : masina)
- executare silita imobiliara ( vanzare la licitatie publica a casei )

cu mentiunea ca aceste forme de executare pot fi cerute simultan sau succesiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este ordinea la executarea silita ptr un credit ipotecar neachitat , vanzarea imobilului , si apoi poprire pe venituri, vanzare bunuri mobile? znicolae9 znicolae9 In 2008 am cumparat un apartament.cu ajutorul a 2 contracte de credit oferite de aceeasi banca :[b]un contract de credit ipotecar si un contract de facilitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)
Recuperare imobiliara sau mobiliara, sanse pentru o decizie favorabila LilianaRosculet LilianaRosculet Buna ziua. Rog un specialist sa ne ofere sugestii privind cazul urmator: sotul meu a imprumutat sotiei unui coleg o suma foarte mare, cu care aceasta a platit ... (vezi toată discuția)