avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin acord cu ambii soti in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin acord cu ambii soti in strainatate

vreau sa va intreb daca in cazul in care ambii soti sunt in strainatate si vor sa divorteze in Romania, pot fi reprezentati de avocat prin procura speciala si nu mai este nevoie sa se prezinte personal in fata instantei?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:53, 2 Septembrie 2012
DA - fiecare dintre ei, reprezentat de cate un avocat, cu procura speciala pentru fiecare dintre ei.
dar ambii soti reprezentati de acelasi avocat?
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
danamatea, utilizator
adica...Eu centrez, Eu dau cu capul??
NU merge
dar daca sotii nu au interese contrare, solicita aceleasi lucruri, de ce nu ar putea fi reprezentati de acelasi avocat?
danamatea, utilizator
danamatea a scris:

dar daca sotii nu au interese contrare, solicita aceleasi lucruri, de ce nu ar putea fi reprezentati de acelasi avocat?

Sunt perfect de acord cu dvs.Daca divortati de comun acord si va dati consimtamantul in tot ce priveste divortul nu vad de ce ar fi ilegal. Luati legatura cu un avocat:console:
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor- soti cu resedinta in strainatate vicsn vicsn Buna ziua. In cazul in care doi soti indeplinesc conditiile pentru divort prin acord, insa au resedinta in strainatate, ei au posibilitatea de a intocmi un act ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil urgent rosedomino rosedomino Sotul este plecat din tara de 1 an si jumatate, i-am cerut divortul si este de acord sa semneze orice hartie necesara dar fara sa vina in tara, nu poate din ... (vezi toată discuția)