avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate!

Buna ziua tuturor!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot sa-mi deschid firma cu sediul social in Bucuresti daca adresa din c.i e in provincie?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: aristide_adi , utilizator 14:59, 20 Ianuarie 2009
Da, fara probleme, daca adresa sediului social este in Bucuresti.
Sediul social al firmei nu are nimic dea face cu adresa din c.i.
Sediul social il puneti pe o adresa de bucuresti, la care incheiati cu proprietarul un contract de inchiriere, comodat sau chiar cumparati un spatiu.Mai e o solutie, un cabinet de avocat poate sa fie ales ca sediu social provizoriu.
Nu are nici o importanta unde este domiciliul din cartea de identitate. Domiciliul tau poate fi si in strainatate.
Nu te impiedica cu nimic sa infiintezi firma in Bucuresti.

Alberto Kurtyan
Multumesc de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)