avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CMT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CMT

Buna ziua,
Intentionez sa plec in strainatate printr-o agentie de plasare a fortei de munca. Mi s-a propus contract de munca temporara, pe 3 luni, prin care agentia e de fapt angajatorul si compania franceza e utilizator. Eu, ca angajat, voi fi inregistrat si voi fi platit de fapt de agentia din ro, desi voi lucra in Franta.
Cat de corecta si sigura este procedura aceasta? Exista si dezavantaje?Imi puteti da, va rog, mai multe detalii cu implicatiile CMT-ului?

Alte discuții în legătură

Munca temporara in strainatate adela ioana adela ioana Buna ziua Indraznesc sa pun si eu o intrebare la care nu gasesc pe nicaieri raspuns #-o. Este vorba de obligatiile agentiilor de munca temporara si mai ... (vezi toată discuția)
Salarizare ion59 ion59 Buna ziua! Lucrez in Franta si nu sunt multumit de ceea ce ni se spune. As dori sa stiu care este legea aplica de Anaf si Itm cu privire la salariul pe care ... (vezi toată discuția)
Contract servicii ingrijire la domiciliu andreea01 andreea01 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu privire la calificarea din punct de vedere al dreptului comercial si al dreptului muncii, a urmatoarei situatii: un SRL ... (vezi toată discuția)