avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Denumire \\"Statutul funcþionarilor publici ai UE\\", ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Denumire "Statutul funcþionarilor publici ai UE", nr. JO, data.

In anul 2010, mai exact dupa semnarea Tratatului de la Lisabona, - Regulamentul nr. 31 (CEE) 11 (CEEA) de stabilire a statutului funcționarilor și a regimului aplicabil celorlalți agenți ai Comunității Economice Europene și ai Comunității Europene a Energiei Atomice (JO 45, 14.6.1962, p. 1385) s-a modificat.si se numeste Statutul funcţionarilor publici al UE sau cam asa ceva. As vrea sa stiu daca denumirea de "Statutul funcţionarilor publici ai UE" e corecta si imi puteti indica ce numar are in JO al UE.
Eu presupun ca desi modificat denumirea ramane aceiasi, precum si numarul din JO.
- Regulamentul nr. 31 (CEE) 11 (CEEA) de stabilire a statutului funcționarilor și a regimului aplicabil celorlalți agenți ai Comunității Economice Europene și ai Comunității Europene a Energiei Atomice (JO 45, 14.6.1962, p. 1385) modificat.

Mentionez ca imi foloseste ca nota de subsol. Multumesc:D

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:48, 2 Septembrie 2012
Denumirea a ramas aceeasi ..
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla la 01.01.2010? SoSlow SoSlow Intrebarea este, ati ghicit, retorica :) Odata cu ratificarea Tratatului de la Lisabona si intrarea acestuia in vigoare, probabil cu incepere de la ... (vezi toată discuția)
Politia nu are voie sa intocmeasca procese verbale de contraventie? vernea vernea Buna ziua, am o mare nelamurire daca politia are sau nu dreptul sa intocmeasca procese verbale de contraventie avand in vedere urmatoarele: 1)Ordonanta 2/2001 ... (vezi toată discuția)
Cum se infiinteaza o filiala, sucursala, etc. in strainatate? alina240 alina240 Buna ziua, As avea unele nelamuriri daca ma poate ajuta cineva. O S.C. romana(SRL) ar dori sa se extinda si intr-o alta tara UE. Am inteles ca in acest ... (vezi toată discuția)