avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despre timpul de odihna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despre timpul de odihna

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pe diagrama apara ca s-a condus doar 5 ore cate ore de pauza se iau in mod legal potrivit legi?.Pun aceasta intrebare intrucat intr-un interval de 24 ore s-a condus doar 5 ore deoarece soferul a avut probleme cu bateria la masina care s-a defectat pe drum iar agentul de circulatie a intocmit proces verbal si a dat amenda pentru ca nu s-au efectuat 9 ore consecutive,acestea au fost intrerupte de 3 ori pentru 2,3,5 minute.
Va multumesc si astept raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Tahograf defect louisa louisa Buna ziua, In data de 04.04.2012 tir-ul societatii a fost oprit de un agent de circulatie pe Autostrada Bucuresti-Pitesti pe motiv ca circula cu viteza prea ... (vezi toată discuția)
Cat timp poti fi retinut de echipajul de la circulatie pentru verificare? alexandruteutisan alexandruteutisan 1)Daca un echipaj de circulatie te opreste in trafic (control de rutina) tu esti in regula din toate puntele de vedere legale Nu este actiune organizata Cat ... (vezi toată discuția)
Probleme diagrama tahograf tomas88 tomas88 Buna ziua. Problema mea ar fi ca din motive personale nu am reusit sa schimb diagrama tahograf la timp si doua ore de pauza s-au incalecat peste doua ore de ... (vezi toată discuția)