avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STRESUL la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STRESUL la locul de munca

CIND esti angajat la un angajator si este stres la locul de munca pot solicita la A.J.O.F.M sa te ajute in cautarea unui nou loc de munca.CUM voi proceda voi specifica unele chestii.
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 10:15, 3 Septembrie 2012
AJOFM nu poate face fata somerilor pe care ii are inregistrati pentru a-i recalifica sau/si a le gasi un loc de munca celor inregistrati in scripte.
Mai simplu este sa identificati care sunt cauzele generatoare de stres (pot fi unele cauze care va apartin in excusivitate), sa le discutati cu colegii, sefii si cu angajatorul. Se vor gasi solutii, cu siguranta, pentru limitarea stresului, chiar pentru inlaturarea acestuia.
Angajatorul are contract de prestari serviciu cu un medic de medicina muncii, pe care il puteti contacta, iar acesta dupa caz, va poate dirija catre un psiholog.
presupun ca si angajatorul este stresat. si ar putea sa-si caute si el alti angajati, mai putin stresati
FIRMA e din alt oras unde lucrez e un punct de lucru dar sefii nu streseaza problema este ca e stres intr-e colegii e mincatorie.SEFII pot zice nu iti convine pleaca e patronat.
Da., puteti solicita AJOFM-ul sprijin in cautarea unui alt loc de munca ...
Folositi bestjobs.ro si ejobs.ro. CNCD, sau institutia discriminarii si hartuirii la locul de munca nu functioneaza in Romania.

Este uimitor de mare proportia intre job-urile existente la AJOFM si pe sait-urile de job-uri. Chiar nu vad sensul intretinerii institutiei ANOFM, fiindca aceasta demonstreaza ca fie job-urile nu sunt declarate, ceea ce inseamna ca nici inspectorii muncii nu-si fac treaba, fie ca AJOFM-urile ascund job-urile si le dau cui trebuie (pe Pile Cunostinte si Relatii). Ambele directii ale acestei institutii a statului au caracter penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de putere Marta1975 Marta1975 Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)
Hartuirea morala la locul de munca IANI61 IANI61 ce e de facut daca te streseaza seful de sectie#-o (vezi toată discuția)