avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce sanse am ?- program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce sanse am ?- program vizita minor

Buna ziua! Am mai scris si am revenit asupra cazului meu.
Am obtinut in prima instanta custodia comuna a fiului meu in varsta de 4 ani si jumatate precum si un program de relatii personale cu acesta destul de convenabil.
Fosta sotie a depus apel si marseaza f mult pe niste acte medicale pur si simplu inventate precum ca minorul ar suferi de hiperkineticitate.Problema mea este ca nu doresc sa cad in plasa acesteia si sa ma contrariez pe acest subiect,scopul ei fiind de a tergiversa cat mai mult timp cu putinta procesul astfel incat eu sa raman pe vechiul program de vizitare ,acesta fiind dezavantajos pt mine.
Intrebarea mea este:Chiar si in cazul in care copilul meu ar avea acest presupus diagnostic poate instanta sa nu-mi acorde ceea ce am obtinut in prima faza in conditiile in care eu doresc sa ma implic cat pot astfel incat copilului sa-i fie cat mai bine din toate punctele de vedere?
Cel mai recent răspuns: stefan_73 , utilizator 13:51, 2 Septembrie 2012
Teoretic apelul este o cale de atac devolutiva in care se administreaza probe pentru modificarea hotararii instantei de fond.

Ceea ce vreau sa spun este ca trebuie sa va aparati incontinuare si sa combateti sustinerile si probele administrate in acest apel de fosta sotie.

Daca va doriti sa fiti aproape de minorul dvs si convingeti de acest aspect si instanta de apel cum ati facut-o si la fond, nu ar trebui sa fie modificata sentinta.
Va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot deschide o actiune impotriva unui medic de familie ? Laurentiu lucian Laurentiu lucian Buna seara!fosta mea sotie ,cu care sunt in proces pt un program de vizitare al minorului,a adus la tribunal o descriere a,unei usoare malformatii cu care ... (vezi toată discuția)
Intrebari....stabilire pensie JulieC JulieC Cum se poate interpreta atunci cand o instanta de apel, ramane in pronuntare asupra incredintarii unui minor din prima infatisare, fara a solicita ancheta ... (vezi toată discuția)
Proces de divort in stadiul apelului georgiana.p. georgiana.p. Soara mea a introdus cererea de divort iar sotul ei i-a raspuns cu cerere reconventionala. Dupa ce s-a comunicat decizia acesta, sotul, a introdus apelul la ... (vezi toată discuția)