avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren de sport - zgomote mari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren de sport - zgomote mari

De doua luni s-a construit un teren de sport linga blocul meu, la citiva metri. La nceput au fost cuminti, mai tipau noaptea cind jucau fotbal dar acum s-au obraznicit tare de tot. De doua zile au pus muzica la maximum ca pe stadion si acum urla din microfon, la fel ca pe stadion.
Eu nu stiu ce autorizatie au ei dar sigur nu au si pentru a nu ne lasa sa mai traim in casele noastre.
Ce e de facut cu ei?
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 17:21, 2 Septembrie 2012
sunati la politia comunitara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotbal - teren printre blocuri - zgomote mari - ce e de facut? Costin Savescu Costin Savescu Buna dimineata, La citiva metri de blocul meu s-a facut acum vreo doua luni un teren de fotbal. Ei bine, l-au transformat in stadion, ziua si noaptea joaca ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii locatarilor Costin Savescu Costin Savescu De foarte multi ani aud discutii si citesc despre tulburarea linistii locatarilor. Toata lumea face parada si cunoaste sau recunoaste (ma refer la politie ... (vezi toată discuția)
Tulburare proprietate paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea,in stinga casei mele cind am cumparat era un teren plin cu maracini intre timp ,cineva a cumparat si si-a dezvoltat o ... (vezi toată discuția)