avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburare proprietate

Buna ziua,problema mea este urmatoarea,in stinga casei mele cind am cumparat era un teren plin cu maracini intre timp ,cineva a cumparat si si-a dezvoltat o afacere cu sere ,afacerea se intinde pe un hectar ,a construit o sera in dreptul casei mele pe partea cu strada ,mi-a obstructionat astfel vederea la mare,nu am comentat dar linga gardul meu si sub geamul meu isi tine utilajele agricole,tractor etc,si-a legat cainele tot acolo,muncitorii care vin sa lucreze zilnic se uita in curtea mea ,geamul de la baia mea este spre curtea lui la o distanta de 2 metri dar nu-l pot lasa deschis vara,acum linga gardul meu si sum fereastra dormitorului si-a montat o camera de luat vederi camera este indreptata spre curtea lui dar microfonul capteaza ce vb in casa,baie gradina,nu mai am pic de intimidate in casa si curtea mea,repet afacerea se intinde pe un hectar dar tractorul nu poate sta decit in dreptul geamului meu,cainele si camera de luat vederi.ce pot face in acest caz?locuind aproape de mare vara mai inchiriam si eu 2 camera acum nu mai vine nimeni ,cui ma pot adresa in acest caz,mai mult noaptea acolo exista o baraca unde stau paznicii,proprietarul nu locuieste acolo,iar paznicii toata noaptea fac galagie ,daca am comentat intr-o noapte la ora 1 noaptea am fost amenintata.,ma pot adresa instantei in acest caz sau ce pot face?orice sfat si sugestie sunt bine venite.va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:50, 3 Iunie 2014
cand cineva face galagie in exces, semnalati asta politiei. nu aveti cum sa-i impuneti unde sa-si puna utilajele pe propriul lui teren.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard de tabla,cu inaltimea de 3 m, in fata casei mele si spatele casei vecinului odobre odobre Buna ziua, Multumesc anticipat pentru raspuns. In fata casei mele,la 4 dm. de gardul de hotar,se ridica casa vecinului,inalta,care imi ia din ... (vezi toată discuția)
Vecini agasanti si fara ocupatie vs. caine aflat pe proprietate personala. mateigeamina mateigeamina De aproximativ 2 ani , parintii mei s-au mutat intr-o zona rurala(Posesti , Prahova). Odata cu aceasta mutare , au luat si cainele familiei (o catelusa ... (vezi toată discuția)
Vecina de duplex Sam21 Sam21 Buna ziua, Ma numesc Mekki Samir Din luna decembrie m-am mutat intr-o casa gen duplex . Duplex este construit pe lung avand o parte a curtii comune in care ... (vezi toată discuția)