avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto mai este suspendata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto mai este suspendata?

Se ma:wave::help:i plateste taxa de poluare sau e suspendata?=D>
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 22:05, 2 Septembrie 2012
se plateste in continuare , chiar daca e nelegala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat in instanta drept de inmatriculare fara taxa de poluare, e valabila decizia chiar daca schimb proprietarul? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Anul trecut am castigat in instanta o decizie definitiva si irevocabila privind inmatricularea unui autovehicul fara taxa de poluare. Daca vreau sa schimb ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pe poluare a fost suspendatã în parlament xyz1 xyz1 Am vazut titlul asta pe mai multe siteuri de stiri si am o intrebare: Daca eu am o masina care nu e inscrisa pe Romania si ma duc acum sa o inscriu mai ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu pentru dacia - 2 gigelas gigelas O masina Dacia Logan 1.9,a fost inmatriculata prima data in 2004. Pe atunci,nu exista nicio taxa pe poluare. In ianuarie 2013,proprietarul a vandut-o,iar ... (vezi toată discuția)