avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Am terminat anul acesta , postliceala de asistent medical generalist , insa m-am inscris la asistent farmacist la fara taxa , as dori sa stiu daca eu mai pot beneficia de somaj , daca nu ma angajez , in cazul in care urmez cursurile de asistent farmacist chiar daca sunt la fara taxa? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: popescu07ana , utilizator 11:37, 3 Septembrie 2012
DA, puteti beneficia de somaj atata timp cat nu aveti venit.
Somajul este doar pentru o perioada de timp nu pentru totdeauna.
Acesta este calculat in functie de cotizatie.
Daca va angajati atunci pierdeti somajul.
1. Dupa trecerea celor 60 de zile de la absolvire veti primi indemnizatie de somaj timp de 6 luni, cate 250 lei lunar.

2. Incepand cu data admiterii la o alta forma de invatamant inceteaza plata indemnizatiei de somaj.
va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire - somaj dupa studii LYLYanaR LYLYanaR Sunt proaspat absolventa (asistent medical generalist ) cu diploma eliberata la data de 3-09-2012 a unei postlicealei .In prezent sunt in somaj de la ultimul ... (vezi toată discuția)
Absolvent 2013 si indemnizatia de somaj dngheorghe dngheorghe Sunt absolventa 2013 si m-am inscris la Ajofm in termen de 60 de zile de la absolvire. Ulterior am primit carnetul de somer si am dat o declaratie ca nu urmez ... (vezi toată discuția)
Somaj n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca fiica mea poate beneficia de ajutor de somaj daca a absolvit liceul anul acesta si s-a inscris la o facultate la id? daca ... (vezi toată discuția)