avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate pierdut.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate pierdut.

Buna seara am o scurta intrebare ..daca bunicul meu a pierdut titlu de proprietate de la casa cum mai poate scoate altul ca vrea sa vanda casa si nu are titlu .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Maxim , Avocat 23:39, 2 Septembrie 2012
solicita o copie conforma cu originalul de la organul emitent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Numar titlu proprietate ContSters297445 ContSters297445 Buna ziua, Mi s-a furat contractul/titlul de proprietate de la casa si doresc sa il declar nul in monitorul oficial. As dori sa stiu de unde pot face rost ... (vezi toată discuția)