vali_blondu a scris:
(...) Dl politist care m-a oprit nu a putut sa ma ajute, fiind mai multe echipaje prezente, insa m-a sfatuit sa contest procesul verbal la judecatoria din orasul pe raza caruia s-a intamplat.
Am trecut pe PV la mentiuni ca "cel din fata mea a franat brusc , iar eu pentru a evita impactul cu acesta nu am avut alta solutie decat sa il depasesc."
(...) Cum ar trebui sa arate, ce scriu in ea?
Avokitten a scris:
aoelati la un avocat din orasul dvs, ca sa v-o conceapa deoarece aveti multe sanse de reusita
parerea mea este sa urmati sfatul @Avokitten si sa il chemati ca martor in proces pe politistul care nu a putut "sa va ajute, sfatuindu-va" sa contestati procesul verbal la judecatorie. poate aveti o sansa!:)
lasand gluma de-o parte, obiectiunea dvs. de la rubrica "mentiuni" v-a inchis posibilitatea admiterii plangerii deoarece :
Art.48. - Conducătorul de vehicul trebuie să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum,
astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.
Art.51. - Conducătorul unui vehicul care circulă în spatele altuia
are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii.
PS: la ce v-ati referit cand ati afirmat ca "Dl politist care m-a oprit nu a putut sa ma ajute, fiind mai multe echipaje prezente"?
daca nu erau echipajele prezente evenimentul putea avea alt deznodamant?;)