avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Termen solutionare dosar CASCO
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Termen solutionare dosar CASCO

Buna ziua,

Exista un termen in care asiguratorul CASCO trebuie sa imi dea un raspuns in legatura cu dosarul?
Pentru asiguratorii RCA exista un termen de 3 luni (conform Ordinului CSA 14/2011)

Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
berceanu_stefan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:31, 3 Septembrie 2012
pt CASCO analizati contractul incheiat cu asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz deplata dauna pe rca vili84 vili84 Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 21.02.2013 fara victime ,eu fiind lovit din spate (nevinovat), la fata locului s-a deplasat un ... (vezi toată discuția)
Termenul prescrierii dosarului de dauna auto intre service si asiguratorul cu care are conventie Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Spuneti-mi, va rog, care este termenul de prescriptie pentru dosarele de dauna auto, daca intre service-ul auto si societatea de asigurare ... (vezi toată discuția)
Dosar casco - intarziere abuziva a platii Partizan08 Partizan08 Buna ziua, am un dosar casco deschis la o societate de asigurari. Dupa ce am depus toate documentele solicitate, inclusiv devizul de la service am primit o ... (vezi toată discuția)