avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie pentru perioada cand am avut salariul in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie pentru perioada cand am avut salariul in valuta

Buna ziua,
In perioada 1993 - 2003 am lucrat la o reprezentanta straina si am avut salariul in valuta.
Stie cineva cum se face calculul pentru pensie pe perioada respectiva ?
Mentionez ca reprezentanta si firma respectiva s-au inchis.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: bocanciu , utilizator 18:20, 3 Septembrie 2012
casa de pensii va raporta salariul dvs la cursul valutar bnr din perioada aferenta
Multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul si onorariul la notar pentru vanzare apartament xmihai xmihai Buna ziua, Am urmatoarea intrebare... Taxele si impozitele calculate in valuta se platesc la Finante la cursul BNR din ziua respectiva sau la cursul ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Care este data corecta a efectuarii operatiunilor? alina240 alina240 Buna ziua, Am din nou o intrebare. Ex: Firma presteaza servicii pentru o alta firma din UE. In data de 15.02. emite o factura in euro la cursul BNR. ... (vezi toată discuția)