avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... procedura pentru desfiintarea unui post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

procedura pentru desfiintarea unui post

dupa incheierea CCC si reluarea activitatii in cadrul societatii la interval de 10 zile apare un masaj din partea conducerii ca de fapt nu se mai doreste suplimentatea numarului de angajati din departament si ca urmare urmeaza despartirea . una din caile sugerete pentru aceasta este desfiintarea postului.ma intereseaza cum pot sa desfiinteze postul in conditiile in care suntem mai multi angajati cu aceeasi functie .
in cazul realizarii acesteia care ar fi drepturile angajatului.

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului dupa concediu pentru cresterea copilului Maria1980 Maria1980 Buna ziua, sunt in situatia in care am dorit sa ma intorc la birou dupa 1 an si 3 luni de concediu de crestere si ingrijire copil insa mi s-a spus ca postul ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa concediu de maternitate Corylex Corylex Buna ziua, In data de 24 decembrie 2012 ar trebui sa reincep activitatea . In cursul zilei de astazi am primit un telefon de la sefa departamentului de ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului dupa revenirea salariatei din concediu de creștere a copilului atunci când firma face restructurări și reorganizează firma. Raisa2019 Raisa2019 Buna ziua, As dori o indrumare legata de urmatoarea situatie: - vreau sa ma intorc la serviciu cu trei luni mai repede din CCC pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)