avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie cu veniturile castigate in instanta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie cu veniturile castigate in instanta

Voi iesi la pensie partiala anticipata in 2013.Am de primit diferente salariale si sume compensatorii castigate in instanta ce vor fi platite pana in 2016 in transe trimestriale si pentru care se vor plati contributiile legale si normal ,ar trebui (pentru perioada 2013-2016) ca , trimestrial, sa mi se recalculeze pensia . Sau,daca sunt pensionar,nu se mai plateste CAS ? (Intrebare normala pentru o situatie anormala "emisa" de consateanul meu din Rachitele !)

Alte discuții în legătură

Privind recuperarea drepturilor pe legea nr. 221/ 2008! VioricaT VioricaT Bună ziua, Lucrez ca personal didactic auxiliar într-o universitate de stat. Sunt membră de sindicat şi beneficiara unor drepturi salariale ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii vs pensie invaliditate barnos barnos la iesirea la pensie de invaliditate gr.3, conf. legii trebuia sa primesc 7 salarii compensatorii; nefiind bani la buget aceste salarii s-au platit in 4 transe ... (vezi toată discuția)
Calculul pensiei Tetra Tetra Buna ziua, Sunt lider de sindicat la o scoala din jud. Suceava si as dori niste informatii autorizate, pentru colegii mei care sau pensionat anul trecut si ... (vezi toată discuția)