avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită girant banca
Discuție deschisă în Executare silită

girant banca

am un credit bancar si un credit CAR ,cheltuielile lunare deci din salariu nu imi mai ramane decat in jur de 150- 200 lei. Am girat o colega care nu si-a platit datoriile si acum imi vin poprire pe salariu. aceasta poprire inseamna o treime din salariu deci eu voi ramane in imposibilitatea de plata a propriilor datorii. Intrebarea mea este care ar fi procedura de a sista aceasta poprire sau sa se aplice doar la suma ramasa disponibila.
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 12:45, 4 Septembrie 2012
Buna ziua !
Notificati in scris unitatea creditoare ( care a instituit proprirea) despre situatia de fapt si solicitati diminuarea cuantumului sumelor proprite pana la limita prevazuta de lege (totalul sumelor urmarite poate fi de maxim 1/2 din venitul lunar net ) . Bafta !
Poprirea in cazul dvs se infiinteaza legal pe 1/3 din salariu cat e maxim.
Numai daca faceti contestatie la executare aratand ce ati scris aici, puteti spera ca suma retinuta sa va fie diminuata.
Cititi contractul de credit si vedeti cumva daca la semnare nu ati constituit in favoarea bancii o garantie reala mobiliara asupra 1/3 din venituri sau intrati aici [ link extern ]
la rubrica debitor introduceti CNP si vedeti daca apare ceva.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
BEJ Sahlian , Executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire R Andra R Andra Buna ziua, In trecut am girat pentru cineva un credit de la CAR. Cateva luni au fost platite ratele dupa care persoana care a contractat creditul nu a mai ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Propunere pentru banci- revenire! camena camena Va rog sa mi raspundeti, pentru ca simt ca imi pierd mintile...#-o#-o#-o Revin cu povestea, apoi va adresez si intrebarile. Acum ceva vreme viitorul meu sot a ... (vezi toată discuția)