avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatie

Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o informatie? Cat este onorariul unui notar pentru o consultanta cu caracter civil? Vreau sa lamuresc ceva in lagatura cu niste acte de mostenire si as dori sa stiu cat costa aceste informatii cu aproximatie.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: silvianna , utilizator 10:42, 4 Septembrie 2012
Daca imi aduc bine aminte sunt in jur de 50 lei/ora.
Noile tarife notariale cu modificarile din luna februarie 2011
12. Consultaţii juridice în materie notarială, altele decât cele care sunt urmate de încheierea unui act la notarul public respectiv
a) verbale x x x x x x 50 lei/oră
b) scrise x x x x x x 200 lei

[ link extern ] /

Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe eliberare copie din arhiva camerei notarilor publici dariad dariad Unde se gasesc afisate aceste taxe? Toate camerele au aceleasi taxe? Nu am gasit aproape de loc informatii in acest sens pe site-urile Camerelor. Mie mi s-a ... (vezi toată discuția)
Donatie Bogdan62 Bogdan62 buna ziua,vreau sa stiu costurile unei donatii constind intr-o masina dacia solenta,benzina,inmtriculata in anul 2003,catre o persoana fizica? (vezi toată discuția)
Unic mostenitor , va multumesc am nevoie de voi incepator c.j incepator c.j Buna dimineata si la multi ani!2011 sa fie mai bun pentru toti. Am nevoie de sfat, de indrumari si de ajutorul dv. 1. Am o prietena unic mostenitor, parintii ... (vezi toată discuția)