avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Greseala REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Greseala REVISAL

Buna ziua,
Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, (nici majorari/micsorari de salariu, nici prelungire, nici incetare) la nici unul dintre angajati. Am scos ieri un raport pe salariat pentru una dintre persoane si imi apare ca in perioada 01.08.2011 - 25.10.2011 are o modficare de salariu, o majorare mai exact. Am verificat si la ceilalti angajati si imi apare la fel. intrebarea e de ce imi apare aceasta modificare??? Nu am majorat salariile la nici unul dintre ei!! la ITM nu a fost transmisa modificarea.

Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
tanasescu_gaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 4 Septembrie 2012
Fiserul transmis de catre Teamnet nu are nicio relevanta , intrucat angajatorul va trebui sa-si reconstituie baza de date , chiar daca sterge sau evidentiaza erorile .... In cazul Revisalului nou functioneaza restaurarea bazei de date ...
Din pacate, greseala nu este din vina D-nului Tanasescu, ci din vina ITM. Deci modificarea trebuie facuta in baza de date a ITM-ului si poi in Revisal. Daca dansul restaureaza baza de date si transmite "corectia" care nu este din vina Domniei sale, atunci s-ar putea sa riste sa isi ia amenda.

O zi buna
Ce vina are ITM-ul in acest caz? .. se poate dovedi ca ITM-ul a introdus date eronate in programul unei societati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cor TIME BM TIME BM dat fiind modificarile de COR din august 2011,incepind cu ianuarie 2012,ce facem daca in REVISAL nu putem introduce noul cod ? ex.261918 consilier in ... (vezi toată discuția)
Revisal ezsuzsa76 ezsuzsa76 Buna ziua, Am inregistrat un contract de munca in Revisal 5.0.6.Dupa aceea am retransmis datele in varianta Revisal 5.0.8.Acum apare acelasi contract de 2 ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat a fost angajat cu 25.10.2011 Revisalul a fost transmis cu 24.10.2011. Din greseala umana sa zic nu stiu exact ... (vezi toată discuția)