avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce loc de munca poti avea daca ai doar scoala generala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce loc de munca poti avea daca ai doar scoala generala?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-a impus nivelul de studii medii pentru aprox. toate locurile de munca???Este adevarat ca daca ai 8 cllase poti lucra doar ca muncitor necalificat???
Cel mai recent răspuns: ioana2122 , utilizator 13:22, 4 Septembrie 2012
eu ca responsabil de resurse umane pot sa am probleme ca am angajat un om pe functia de administrator si el are doar studii generale???
Eu ma refer la un angajat cu cim...
Nu exista nicio sanctiune pentru asa ceva ...
deci nici eu,nici societatea si nici angajatul nu vom fii sanctionati?......multumesc mult pentru raspunsuri....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean non-ue doar_andreea doar_andreea Buna ziua , Va scriu in legatura cu angajarea in munca a unui cetatean marocan.Pentru a primi viza de lunga sedere pentru angajare in munca de la ambasada ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau medii ptr ... corina.trandafir corina.trandafir Ptr functia de administrator societate comerciala sau director societate comerciala imi trebuiesc mai nou studii superioare???pt ca stiu ca acum vreo 2-3 ani ... (vezi toată discuția)
Cod cor csillah csillah Buna ziua! In ce cod COR as putea integra un muncitor necalificat intr-o brutarie? Multumesc. (vezi toată discuția)