avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe inchirierea apartamentelor
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

inchirierea apartamentelor

Buona ziua!
Fetita mea a inchiriat la Iasi un apartament si a platit 660 de euro di care 440 chiria pe 2 luni si 220 de euro agentul de inchiriere.
Totul am platit fara chitanta.
Ce se poate face pt a avea chitanta. Cred ca toti tb sa plateasca taxele la stat asa cum fac eu.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florentina70 , utilizator 14:13, 4 Septembrie 2012
Costienitizati ca persoana fizica=proprietarul nu poate detine si nu poate emite legal chitanta
Reprezentantul agentiei de intermediere detinea obligatia sa emita chitanta pentru suma perceputa
Fiica dvs poate contacta reprezentantul agentiei de intermedire si sa ii solicite eliberarea de document justificativ pentru suma
Pentru sumele acordate locatorului,fiica dvs poate incheia cu ocazia acordarii chiriei document de mana,asumat prin semnatura de ambele parti,astfel incat sa se preintampine situatia neplacuta de invocare existenta de restante
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
ynocentta, utilizator
Va multumesc f.mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara ana-mariam ana-mariam Am apelat la o agentie imobiliara pentru inchirierea unui apartament. Am intrat in posesia cheii dupa o saptamana, timp in care proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Probleme agentie imobiliara korina1979 korina1979 Buna ziua! Am vizionat in apartament prin intermediu unei agentii imobiliare. Cand am ajuns la apartament, am fost rugata sa semnez contractual de vizionare, ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere (agentie imobiliara) GEG GEG Buna ziua.V-as ruga frumos, daca se poate, sa-mi lamuriti anumite aspecte.Acum 3 saptamani am vrut sa inchiriez un apart.cu 2 camere.Am gasit la o agentie ... (vezi toată discuția)