avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale scutiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

scutiri

In cazul vaduvelor de razboi care nu s-au recasatorit, scutirile se aplica pentru terenurile extravilane care se afla pe raza localitatii de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:18, 4 Septembrie 2012
Nu neaparat si numai pentru terenurile incadrate in categoriile de folosinta arabil/ faneata/padure in limita a 5 hectare indiferent daca sunt in intravilanul sau extravilanul localitatii, conform art 284, alin 7^2, Cod fiscal :
(7^2) Scutirea de la plata impozitelor şi taxelor locale, precum şi de la plata impozitului corespunzător pentru terenurile arabile, fâneţe şi păduri, în suprafaţă de până la 5 ha, se aplică pentru veteranii de război, văduvele de război şi văduvele veteranilor de război care nu s-au recăsătorit

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! O persoana cu grad de handicap accentuat care are domiciliul in Pitesti (la oras) poate beneficia de scutirea impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit teren extravilan veteran de razboi edparaschiv edparaschiv Buna ziua, Vaduva unui veteran de razboi nu a declarat la primarie terenul extarvilan. Anul acesta l-a declarat si i-au fost calculate la declarare ... (vezi toată discuția)
Art 284 alin 7^2- cod fiscal valabil si pentru pasuni, fanete, vie, livada, balta, etc.? alex_yvan alex_yvan Buna ziua, Conform art 284 alin 7^2- Cod fiscal: Scutirea de la plata impozitelor şi taxelor locale, precum şi de la plata impozitului corespunzător ... (vezi toată discuția)