avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere retinuta dar nevirata de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere retinuta dar nevirata de angajator

Buna ziua,

ma intereseaza sa stiu in cazul situatiilor in care pensia de intretinere stabilita prin hotarare Judecatoreasca este retinuta de catre angajator, dar nu ajunge la beneficiar, care este modalitatea de recuperare a acesteia.(s-a sugerat depunereade catre beneficiarul sumei a unei plangeri penale pentru abuz impotriva societatii respective). Sumele apar intr-o adeverinta ca fiind retinute dar fara a se face dovada virarii acestora.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:02, 5 Septembrie 2012
Despre ce virament vorbiti? Care este modalitatea de plata trecuta in hotararea judecatoreasca si in ordonanta de infiintare a popririi? De regula, instanta dispune ca sumele sa fie trimise prin mandat postal. Benenficiarul pensiei de intretinere a discutat cu tertul poprit si i-a indicat un cont in care sa vireze suma? Este posibil ca tertul poprit sa trimita pensia prin mandat postal, iar beneficiarul pensiei sa nu mai locuiasca la adresa din hotarare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - pensie alimentara - incheierea de instiintare a popririi LigiaRadulescu LigiaRadulescu Potrivit unei hotarari judecatoresti din 1999 primesc pensia de intretinere - stabilita la ¼ din venitul lunar net - (poprire pe salariu) prin mandat ... (vezi toată discuția)
Este legal?! adabia adabia Instituita unde lucreza fostul sot refuza sa-mi trimita pensia de intretinere la noua adresa de domiciliu. Le-am expediat o cerere in acest sens insotita de ... (vezi toată discuția)
Virare in cont pensie alimentara?? OANA GORAN OANA GORAN am urmatorul caz : au divortat, instanta incredinteaza minorul spre crestere mamei si dispune plata a 300 ron ca pensie alimentara , specifica ca pensia se va ... (vezi toată discuția)