avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Activitatea de \\"PROMOTER\\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Activitatea de "PROMOTER"

Care este baza legala pentru prestarea activitatii de "promoter", care sunt obligatiile angajatorului si in ce masura poate fi raspunzator fata de angajatul
sau pentru obligatiile neonorate?. ........

Alte discuții în legătură

Metoda legala de angajare promoteri divatz divatz Detin o firma de publicitate si mai nou am inceput impartirea de pliante cu ajutorul promoterilor. Am urmatoarele intrebari: Pentru legalitate la promoteri ce ... (vezi toată discuția)
Legislația muncii Tino Vasco Tino Vasco Bună ziua! Lucrez la o firmă de 4 ani(aproape de la început) pe funcție de promoter( in fișa postului) dar fac și vânzare de produse pentru un comision ... (vezi toată discuția)
Conventie civila - legal/ilegal Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Am urmatoarea speta: O persoana este pusa in urmatoarea situatie: - are CIM cu o firma - firma acum vrea sa incheie conventii civile, renuntandu-se astfel ... (vezi toată discuția)