Pe 30 August am depus la politia rutiera 'docomentele' pentru recuperarea nr de inmatriculare si a talonului.In momentul acela,doamna careia i-am inmanat documentele mi-a zis ca sa astept acasa o adresa.Azi am intrebat in ce stadiu se afla solicitarea mea ,iar dansa mi-a comunicat ca este in lucru.
Intrebarea mea este:
Ce daune pot cere pentru lipsa de folosinta a autoturismului?(ulterior hotararii judecatoresti in cazul in care voi avea castig de cauza,desi probabilitatea este 100%)
Cui intentionati sa solicitati daune pentru lipsa de folosinta a autoturismului?
Din expunerea dvs reiese ca actualmente nu exista hotarare judecatoreasca definitiva,astfel incat nu aveti temei legal
Intentionez sa cer daune, atat morale cat si pentru lipsa de folosinta a autoturismului, politistului care mi-a "inscenat" un pv.Asta dupa ce va exista hotararea judecatoreasca.
Intrebare: Cat sa cer?
(mi s-a facut o gluma cu acte in neregula si anume:domnul agent de la rutiera isi imagina ca eu fac transport public de persoane cu toate ca persoanele din masina mea imi erau cunoscute si n-am pretins nimic in urma transportului lor.)