avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare placute nr inmatriculare si talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare placute nr inmatriculare si talon

Buna ziua,

Pe 30 August am depus la politia rutiera 'docomentele' pentru recuperarea nr de inmatriculare si a talonului.In momentul acela,doamna careia i-am inmanat documentele mi-a zis ca sa astept acasa o adresa.Azi am intrebat in ce stadiu se afla solicitarea mea ,iar dansa mi-a comunicat ca este in lucru.

Intrebarea mea este:

Ce daune pot cere pentru lipsa de folosinta a autoturismului?(ulterior hotararii judecatoresti in cazul in care voi avea castig de cauza,desi probabilitatea este 100%)

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2012
TheOne2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: TheOne2012 , utilizator 16:19, 4 Septembrie 2012
Cui intentionati sa solicitati daune pentru lipsa de folosinta a autoturismului?
Din expunerea dvs reiese ca actualmente nu exista hotarare judecatoreasca definitiva,astfel incat nu aveti temei legal
Intentionez sa cer daune, atat morale cat si pentru lipsa de folosinta a autoturismului, politistului care mi-a "inscenat" un pv.Asta dupa ce va exista hotararea judecatoreasca.

Intrebare: Cat sa cer?

(mi s-a facut o gluma cu acte in neregula si anume:domnul agent de la rutiera isi imagina ca eu fac transport public de persoane cu toate ca persoanele din masina mea imi erau cunoscute si n-am pretins nimic in urma transportului lor.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa de folosinta autoturism despagubiri / daune ardeleanion ardeleanion Buna ziua. Va prezint urmatorul caz: am fost implicat intr-un eveniment rutier, datorat neatentiei si iresponsabilitatii unui sofer participant la trafic. Mai ... (vezi toată discuția)
"transport public rutier de persoane fara a detine autorizatie de taxi" TheOne2012 TheOne2012 Buna seara, In timp ce ma deplasam cu autoturismul personal pe un drum national europeam,am zarit un echipaj mixt de politie.Cu aprox. 1 km inainte de a fi ... (vezi toată discuția)
Comisia de supraveghere a asiguratorilor catanoiu marin catanoiu marin unde pot sa ma adresez daca societatea de asigurari numi da acceptul pe pagubele autoturismului.Asigurarea este la Carpatica si ma tine de 2 luni sa mi dea ... (vezi toată discuția)