avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general VANZARE PRODUSE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

VANZARE PRODUSE

O firma italiana doreste sa vanda marfa italiana la o expozitie din Romania. Ce trebuie sa faca pentru a vinde legal in Romania? O firma din Romania vrea sa cumpere de la aceasta firma care are facturier, chitantier din Italia, cum inregistreaza contabil aceasta marfa?

Alte discuții în legătură

Punct lucru MirceaVleoanga MirceaVleoanga Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o problema. Firma X vinde marfa in numele firmei Y pe baza unui contract de mandatariat, cu chitantierul si facturierul ... (vezi toată discuția)
Comert dumitru36 dumitru36 Buna ziua!am un srl cu doi asociati de nationalitate italiana,cu sediul legal in Romania.noi cumparam direct de la producator din italia si vindem produsele in ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)