avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Declaratia de conformitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Declaratia de conformitate

In documentatia de atribuire la cap III2 3 a - informatii sau niveluri minime necesare ptr evaluarea respectarii cerintelor s-a trecut: declaratie privind lista principalelor livrari in ultimii 3 ani, Declaratie de conformitate, Declaratie priind partile din contract....etc. Mi se cere de catre anrmap ,, reformulez cerinta indicand clar specificatiile sau standardele relevante in raport cu care sa se ateste conformitatea.
Pot sa scot ,,Declaratia de conformitate" sau trebuie neaparat sa o reformulez.si cum se poate reformula avand in vedere ca este vorba de achizitia prin cerere de oferta a unor acumulatori cu placi de plumb . In caietul de sarcini nu este trecut nimic despre ei doar nr Ah , garantia produsului nr de bucati din fiecare tip. Am gasit undeva niste standarde care ar putea exista pentru acumulatori: SR EN 50342-1:2006.Pot sa trec acest standard?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 16:32, 5 Septembrie 2012
eu m-as feri de aceste declaratii. as introduce insa o caluza contractuala prin care as impune ca, la livrare, produsul sa fie insotit de: certif de garantie, declaratie de conformitate. etc. daca nu se prezinte aceste documente refuz produsul.
Multumesc de acum incolo nu o s-o mai trec. Dar ce fac acum? Pot s-o scot sau trebuie sa trec ceva acolo . Un standard sau altceva ?
in aceasta faza puteti sa eliminati cerinta
asa cum a spus doamna, in aceasta faza puteti elimina cerinta. nu mai puteti schimba crietriile dupa ce se va publica invitatia de participare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificari ref. la depunerea mostrelor si a certificatelor de omologare dolj dolj La cap III2.3.a din fisa de date a achizitiei in casuta ptr MODALITATEA DE INDEPLINIRE s-a mentionat din greseala \'\'se depun mostrele\\" fara ca la ... (vezi toată discuția)
Model procedura referitoare la activitatea juridica calytul calytul Am nevoie de un model de procedura referitoare la activitatea juridica conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001/2001, daca are cineva habar de asa ceva (vezi toată discuția)
Instructuinile de folosire sunt obligatorii?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, ce parere aveti in urmatorea situatie : am produs si livrat niste piese metalice; acestea au ruginit ( desi nu ar fi trebuit sa se intample acest ... (vezi toată discuția)