avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... continuare ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

continuare ccc

Buna ziua!as vrea sa stiu daca se poate intra in concediu crestere copil din concediu crestere copil!va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:29, 4 Septembrie 2012
1. Cand ati intrat in CCC1 a fost suspendat CIM pana la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat, data la care angajatorul a emis o decizie de incetare de drept a CIM (art.56(1), lit.i) din Codul muncii).

2. Cu o copie dupa aceasta decizie si cu o copie dupa certificatul de nastere a celui de al doilea copil va duceti la Primarie si completati cererea de intrare in CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie bebe2 in timpul ccc bebe1 CarlaSantos CarlaSantos Buna ziua. Situatia mea e urmatoarea: in decembrie 2010 am nascut bebe1, urmand ca in iulie 2012 sa nasc bebe2, deci cand bebe1 va avea 1,6 luni. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Trecere din ccc1 in ccc2 consuela-ileana consuela-ileana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere a copilului din noiembrie 2010 si as vrea sa mai am un copil pana implineste bebe 2 ani. Pot trece din concediu de ... (vezi toată discuția)
Salariata in ccc care este insarcinata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti in cazul unei salariate care se afla in CCC in varsta de pana la 2 ani pana in martie 2014, ramane din nou insarcinata ... (vezi toată discuția)