avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intarziera plata salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intarziera plata salar

nu am primit salariul de 6 luni sunt angajata primariei pe postul de asistent personal pot sa-i dau in judecata ce sanse am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 4 Septembrie 2012
Da, se poate actiona in instanta angajatorul pentru neplata salariului .. sanse sunt sa castigati, daca nu se face dovada ca vi s-au achitat salariile pentru perioada respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale - asistent personal s_mari s_mari Pe perioada ianuarie 2011-aprilie 2012 o persoana a fost incadrata in grad I de handicap fara drept de asistent personal. Persoana in cauza ataca in instanta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap retroactiv maryboss33 maryboss33 Buna ziua!Stiu ca acest subiect a mai fost discutat dar la mine situatia e un pic diferita.Acum 9 luni de zile am fost data in somaj din functia de asistent ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul....... galescu galescu Buna ziua! Am si eu o problema cu angajatorul meu pe are as vrea sa v-o relatez cat mai pe scurt. Lucrez intr-o primarie ca agent de paza ca personal ... (vezi toată discuția)