avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de studii

Buna ziua!

Lucrez in invatamant si urmez programul unei scoli doctorale. As vrea sa stiu daca as putea beneficia de o zi libera pe saptamana pentru pregatirea materialelor necesare pentru acest program doctoral. De asemenea daca pot beneficia de 6 luni de concediu cu plata.

Multumesc!

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: dianab268 , utilizator 17:23, 7 Septembrie 2012

Art. 268 din Legea nr.1/2011:
(1) Cadrele didactice care redacteaza teza de doctorat sau lucrari in interesul invatamantului pe baza de contract de cercetare ori de editare au dreptul la 6 luni de concediu platit, o singura data, cu aprobarea consiliului de administratie al unitatii de invatamant.
.....
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. dacă am finalizat ... vasea_13 vasea_13 Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. Dacă am finalizat studiile de doctorat (cei 3 ani) și sunt în anul I de gratie pot cere o luna de ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii cu/fara plata Cristina2076 Cristina2076 Buna ziua, O nelamurire in legatura cu acordarea concediului de studii fara plata si a concediului de 6 luni cu plata pentru redactarea tezei de ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru studii cu plata in invatamantul preuniversitar cristinaiurisniti cristinaiurisniti va rog sa-mi confirmati urmatorul drept legislativ: Conform l[b]egii nr 1 , art 268 [/b], am dreptul la 6 luni de concediu cu plata in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)