In luna mai 2012 am platit integral o excursie pentru Turcia pentru luna septembrie . Am incheiat un contract cu Agentia prin care se specifica serviciile ce trebuiau indeplinite.Tot agentia m-a informat ca va trebui sa mai luam legatura cu 2 sapatamani inainte de plecare(plecarea fiind pe 17 septembrie),dar cand s-a facut timpul ... nu a mai raspuns la telefon.M-am deplasat la sediul agentiei.. si nici urma de agentie.Cititnd anumite formuri am aflat ca aceasta ori a dat faliment ori se mai spune ca administratorul firmei a fugit cu banii.
Va rog frumos un sfat unde sa ma adresez pentru a putea recupera suma platita pe excursie.si totodata pentru a face cunoscuta "hotia agentiei".
Va multulesc frumos,
Simona
In baza documentelor incheiate cu respectiva agentie,formulati plangere la parchetul responsabil domiciliului dvs,sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune
In plangere va constituiti parte civila cu prejudiciul cauzat si reprezentat de suma avansata la agentie
Taxe judiciare
doudou
Doresc sa dau in judecata pe cineva care mi-a dat cecuri fara acoperire(penal) . Ce taxe trebuie sa platesc?
Taxele sunt functie de suma datorata de partea ... (vezi toată discuția)