avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Teapa agentie de turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Teapa agentie de turism

In luna mai 2012 am platit integral o excursie pentru Turcia pentru luna septembrie . Am incheiat un contract cu Agentia prin care se specifica serviciile ce trebuiau indeplinite.Tot agentia m-a informat ca va trebui sa mai luam legatura cu 2 sapatamani inainte de plecare(plecarea fiind pe 17 septembrie),dar cand s-a facut timpul ... nu a mai raspuns la telefon.M-am deplasat la sediul agentiei.. si nici urma de agentie.Cititnd anumite formuri am aflat ca aceasta ori a dat faliment ori se mai spune ca administratorul firmei a fugit cu banii.
Va rog frumos un sfat unde sa ma adresez pentru a putea recupera suma platita pe excursie.si totodata pentru a face cunoscuta "hotia agentiei".
Va multulesc frumos,
Simona
Cel mai recent răspuns: _simo_ , utilizator 22:04, 5 Septembrie 2012
In baza documentelor incheiate cu respectiva agentie,formulati plangere la parchetul responsabil domiciliului dvs,sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune
In plangere va constituiti parte civila cu prejudiciul cauzat si reprezentat de suma avansata la agentie
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare excursie in lipsa asigurarii storno gigstanescu gigstanescu Buna ziua, In urma cu 2 luni am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
Retragere plângere penală pentru înșelăciune: care este procedura? puffytel puffytel buna ziua am depun in luna iulie 2017 o plangere penala impotriva unei doamne care se afla la 600km de mine pentru cateva comenzi pe care nu le-a onorat cu ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciare doudou doudou Doresc sa dau in judecata pe cineva care mi-a dat cecuri fara acoperire(penal) . Ce taxe trebuie sa platesc? Taxele sunt functie de suma datorata de partea ... (vezi toată discuția)