avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plângere penală pentru înșelăciune: ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plângere penală pentru înșelăciune: care este procedura?

buna ziua am depun in luna iulie 2017 o plangere penala impotriva unei doamne care se afla la 600km de mine pentru cateva comenzi pe care nu le-a onorat cu toate ca a cerut banii in avans, insa la politie mi s-au luat in calcul si unele sume pentru care am primit produsele iar doamna ma acuza de marturie mincinoasa. ce pot face in cazul acesta? cand am depus plangere am zis ca vreau sa fie judecata insa intre timp m-am razgandit deoarece are copil mic si nu vreau sa fie luata de langa copil. ce as putea face sa nu fie judecata? mentionez ca pana in prezent nu mi-am recuperat prejudiciul cauzat de dansa si nici plangerea mea inca nu a ajuns la ea
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banuiesc ca ati depus plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.
Din datele prezentate de dvs inclin sa cred ca este vorba de un litigiu civil, urmand a se dispune clasarea.
Oricum, in cazul infractiunii de inselaciune aveti dreptul sa va impacati.
DA plangere penala pentru inselaciune, insa initial am declarat la audieri ca nu vreau sa ma impac cu dansa insa ulterior m-am razgandit dar nu am mai putut adauga la declaratie deoarece dosarul era deja trimis mai departe, Cum pot sa procedez in cazul acesta?
Mergeti impreuna la organul judiciar si declarati ca v-ati impacat.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Eu am depus plangerea in judetul Harghita, iar dansa e din Calarasi, unde ar trebui sa mergem avand in vedere ca ea inca nu a fost citata?
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
puffytel, utilizator
Unde este depusa plangerea, dar opinez ca se va dispune oricum clasarea.

Alte discuții în legătură

Camera preliminara ioana1272@ ioana1272@ Buna ziua! Apar cu un dosar in care obiectul apare inselaciune, și mai apoi încă un dosar /A1, in care obiectul este mențiuni ……camera preliminara. Am ... (vezi toată discuția)
Medierea incheie urmarirea penala? viliezwarez viliezwarez Buna ziua problema este astfel: Cineva a depus o plangere penala impotriva mea pt inselaciune pt un prejudiciu de 13500 euro si doresc sa stiu daca ma inteleg ... (vezi toată discuția)
Comfirmare renunțare urmarire penală Maryan1990 Maryan1990 Buna ziua ! Pentru confirmarea la renunțarea urmariri penale art318 al.12. Fiind citat la urmatorul termen ca intimat faptuitor sa ma prezint la termen ... (vezi toată discuția)