avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM determinat-concediu medical-incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM determinat-concediu medical-incetare CIM

buna ziua,
in data de 27.08.2012 am angajat o persoana cu CIM pe perioada determinata. ieri 05.09.2012 s-a prezentat la servici batut rau si normal a fost trimis acasa, ziua de ieri am acoperit-o cu o zi din concediu legal. este posibil sa vina cu un concediu medical deoarece nu cred ca poate lucra in starea in care se afla, intrebarea mea este daca vine cu un concediu medical si decidem sa nu ii prelungim CIM-ul data incetarii contractului se va prelungi cu perioada in care a avut concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 5 Septembrie 2012
conform codului muncii, concediul medical suspenda contractul de munca dar daca in timpul concediului medical contractul de munca inceteaza prin ajungere la termen atunci aceasta incetare prevaleaza suspendarii cauzate de concediul medical
@ Anamaria1313

C.im. va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat , chiar daca vine cu concediu medical care depaseste durata c.i.m. .. situatie valabila numai daca nu se decide prelungirea duratei c.i.m.
Si in baza la ce ii platim concediul medical daca in pontaj va aparea cu CIM incheiat?
Concediul medical se va plati de catre angajator pana la data incetarii raportului de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe perioada determinata Mesesan Mesesan As dori sa stiu daca pot desface un contract individual de munca pe perioada determinata, daca persoana a prezentat certificat medical- cod 14, concediu ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca e determinat (pana la final de ianuarie 2025). ... Soso17 Soso17 Contractul de munca e determinat (pana la final de ianuarie 2025). Gravida 23 saptamani, angajatorul este instiintat. In momentul de fata am recomandare de ... (vezi toată discuția)
Concedierea unei gravide cu contract pe perioada determinata anca_alex anca_alex Buna ziua.Ma numesc Anca si am si eu niste nelamuriri.Sunt insarcinata.Lucrez intr-o companie multinationala si sunt angajata cu contract p perioadata ... (vezi toată discuția)