avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru angajare

Buna ziua
As dori sa infiintez o firma si de asemenea as dori sa angajez o persoana. Imi puteti preciza ce acte trebuiesc trimise la ITM si la Agentia Teritoriala de ocupare a fortelor de munca?
Din cate stiu trebuie copie dupa CI, copie dupa certificat de nastere. Mai este necesar alt act?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Inregistrare cim punct de lucru crai crai Va rog sa-mi spuneti daca se poate, de ce anume este necesar pentru inregistrarea unor CIM-uri in localitatea unde firma mama are deschis un punct de lucru ? ... (vezi toată discuția)
Somaj- absolvent de liceu grg_zzz grg_zzz Daca sunt absolvent de liceu, promotia 2009, pot depune dosar pentru somaj la ITM de care apartin?Daca ,DA, ce acte trebuie sa depun la dosar? (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de recrutare forta de munca iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune buna ziua, as dori sa stiu care sunt demersurile, etapele, ce trebuie sa contina dosarul complet pentru o activitate de Agentie de forta de munca (recrutare ... (vezi toată discuția)