avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Post blocat-contracte pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Post blocat-contracte pe perioada determinata

Buna ziua.
Sunt secretar in invatamant. La data de 01.03.2011 a plecat secretara prin demisie si postul a fost blocat. Am fost angajata la aceasta data pe perioada determinata. La 17.07.2011 am incetat CIM prin intelegerea partilor si am incheiat al CIM pe post de contabila tot pe perioada determinata (contabila fiind in crestere copil). In data de 30.09.2011 am incetat CIM prin intelegerea partilor si m-am intors la secretariat si am incheiat alt CIM pe post de secretar pe perioada determinata pana la data de 31.08.2013. Ieri am primit adresa de la inspectorat in care se precizeaza ca vor debloca doar posturi care au devenit vacante in perioada 01.04.2012-31.08.2012.
Va rog sa-mi spuneti daca ar fi o posibilitate inainte de incetarea acestui CIM sa prelungesc termenul sau orice alta portita.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere copil si cim pe perioada determinata miron cristina miron cristina Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Incepand cu 01.03.2011 sunt angajata pe post de secretar pe perioada determinata in invatamant pana pe ... (vezi toată discuția)
Angajat pe perioada determinata cristinaschmidt cristinaschmidt Am angajat cu contract de munca o persoana pe perioada determinata in data de 11.11.2008, pe postul titularei care a fost in concediu pentru ingrijire copil. ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Teo-DorA Teo-DorA Am un CIM pe perioada determinata care urmeaza sa inceteze la 1 sept. a.c., au fost incheiate 3 contracte consecutive intre aceleasi parti iar ultimul a fost ... (vezi toată discuția)