Anul trecut am lucrat cu o firma din Italia cu Sucursala in Pitesti, ulterior le-am facturat lucrarea in data de 06.02.2012, in valuare de 250.682,76 cu tva si 16.665.60 in data de 09.03.2012. Prima plata a fost facuta in 22.06.2012 in valoare de 107.882.18 ramanand cu o restanta de 159.466.18 ron. In contract conditiile de plata sunt urmatoarele:
" 1. Prima transa - 10.000euro in termen de 15 zile de la semnarea prezentului contrasct (nu s-a efectuat)
2. A doua transa - 50% din valoarea ramasa in termen de 30 de zile de la finalul lucrarilor (dupa semnarea Declaratiei ce dovedeste acceptarea lucrarilor)
3. A treia transa - ultimii 50% in termen de 60 de zile de la semnarea Declaratiei mentionate mai sus "
Ce ma sfatuiti sa fac pentru a-mi incasa suma restanta. Ei imi promit in permanenta ca vor face plata, dar ma amana de rea mult timp de la o saptamana la alta.
Multumesc anticipat
trimiteti-le o notificare prin care le aduceti la cunostinta plata pe care o mai au de achitat, stipuland un anumit termen si cu posibilitate in caz de refuz de a apela la instantele judecatoresti.
daca doriti o redactare de specialitate, emailul meu este cristeasmaranda@gmail.com
Pentru ca aveti termene de plata deja stabilite in contract prin notificare nu trebuie sa acordati un nou termen de plata, ci sa notificati societatea sa-si indeplineasca obligatiile de plata conform contractului si totodata sa-i puneti in intarziere cu privire la neplata la termen a obligatiilor stabilite prin contract. Sub nici o forma nu acordati un nou termen de plata.
Banuiesc ca aveti contract comercial pentru aceste prestatii. Daca acest contract prevede detailat sumele de plata si ele sunt scadente, iar dvs aveti dovada indeplinirii obligatiilor dvs, atunci, dupa notificare, este cel mai bine sa formulati cerere pe baza OUG119/2007.
Succes.
Executare silita
online_eu
Buna ziua! Sunt posesoarea unui spatiu comercial, pe care l-am inchiriat unei firme SC. Am incheiat cu SC. un contract de inchiriere pe o perioada de 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Probleme dezvoltator
dankko
Daca cumva nu am postat la categoria potrivita va rog sa schimbati categoria.
Buna ziua.Sunt cumparatorul unei locuinte realizata de un dezvoltator intr-un ... (vezi toată discuția)