Buna ziua! In data de 31.08.2012 am avut unaccident rutier la care a fost prezenta politia si Smurdul,un camion de 10 tone a intrat in spatele meu proiectandu-ma intr-un stalp de beton.Politia a stabilit ca soferul camionului a fost de vina pt nepastrarea distantei corespunzatoare si a amendat soferul camionului cu 140 roni.De buna credinta desi am suferi leziuni la nivelul urechii drepte si a capului nu am mers la spital pt a nu i se lua permisul baiatului.In data de 03.09.2012 am fost amandoi la firma de sigurari pt a complete formularele si azi ma suna sa-mi spuna ca daca nu ii platesc eu amenda de 140 roni face contestatie la firma de asigurari ca el nu a fost de vina. Ce se poate intampla mai departe in cazul acesta se va taragana foarte mult cu reparatia masinii mele care este foarte avariata si in spate si in fata din cauza stalpului de beton.Va multumesc.
Spuneti-i ca nu are dacat sa faca contestatie dar dvs ii veti solicita si daune ca urmare a lipsei de folosinta a autovehicului, de la data avarierii pana la data reparatiei, daune ce urmeaza a fi suportate personal precum si cheltuieli de judecata.